Glow in the Dark winkel
 
 

Led VerlichtingGlow in the dark StickersGlow in the darkFiets leverlichting 


 

Carnaval bij Glow in the Dark

Zorg dat je er deze carnaval vrolijk uitziet en bestel de glow in the dark lipstick, glow in the dark lipgloss of glow in the dark nagellak. Alles mag met deze knotsgekke dagen. Hoe gekker, hoe mooier. Glow in the dark lipgloss over the top? Kan prima met dit dwaze feest! Die saaie schoenen eens flink pimpen met glow in the dark schoenveters? Goed idee! Lekker opvallen met glow in the dark –feestartikelen. Carnavalvoorpret bij de Glow in the Dark winkel.

Kinderen en carnaval

Kindercarnaval wordt nog leuker met opvallende glow in the dark accessoires. Bij ons volop verkrijgbaar: lichtgevende armbandjes, kettingen, lichtgevende schoenveters en glow in the dark lipstick en glow in the dark lipgloss. Het zijn leuke blikvangers waarmee je met carnaval de show zult stelen. Met glow in the dark verf kun je extra glans geven aan je carnavalspak. Zo val je zeker op in de polonaise! De speciale textielverf is verkrijgbaar in sprayvorm of in tubes en is in allerlei kleuren te bestellen. Ben je een echte carnavalsgek? Steel de show met een opvallende zonnebril met lampjes. Of dos je uit met LED konijnenoren. Supergrappig als aanvulling op je carnavalspak.

Carnaval op school vieren?

                                                                                                          

Met glow in the dark lipstick en glow in the dark nagellak laat je jezelf zien. Met carnaval kun je net zo gek doen als je maar wilt. Carnaval begint hier! Glow in the Dark winkel heeft speciaal voor creatieve kinderen een ruim assortiment lichtgevende verf of glow in the dark verf. Mooi om de carnavalswagen mee te versieren en met de speciale textielverven is een gewoon wit T-shirt of overhemd van je vader zomaar omgetoverd is een flitsend carnavalspak. Maak je outfit af met carnavalsmake-up zoals glow in the dark lipgloss, glow in the dark nagellak of glow in the dark lipstick.
           
                                                     animaatjes-carnaval-1319135.jpg