Glow in the dark lijm (Podge Glow) - Glow in the dark winkel

Glow in the dark lijm (Podge Glow)

Glow in the dark lijm (Podge Glow)
Glow in the dark lijm (Podge Glow)
12.95
InStock
Voorraad: 3

Onze glow in the dark lijm is gebaseerd op een 3-in-1 formule. De formule is speciaal ontwikkeld voor decoupage en knutselprojecten die je een ‘glow in the dark’ effect wil geven. Wanneer je meerdere lagen lijm aanbrengt zal het lichtgevende effect groter worden. Met decoupage geef je meubels, kleding, woondecoraties, accessoires en meer een compleet nieuwe uitstraling met stof, (decoupage)papier, servetten, foto’s of andere materialen.
Mod Podge Glow in the Dark is ideaal voor knutselprojecten met kinderen en kinder- of glow-in-the-dark-feestjes. Of geef een gaaf glow in the dark effect aan vazen, aardewerk potten, muurkunst of kleding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De glow in the dark lijm heeft dezelfde drie eigenschappen, je kunt het gebruiken als transparante lijm, sealer én vernis op vrijwel alle materialen. Denk aan hout, glas, papier, papier mache, foam vellen, piepschuim, (sommige) plastics, textiel, canvas, aardewerk, metaal en nog veel meer. 

Bent u creatief! Dan is deze glow in the dark lijm echt iets voor u !

Specificaties Glow in the dark lijm:

- Flesjes bevat 118 ml lijm.
- Lijm op waterbasis.
- Geschikt voor div. doeleinde.
- Droog tijd 20-30 min.
- Niet giftig.
- Niet geschikt voor in lijmpistolen.
- Leuk voor hobby doeleinde.
- Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.
Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 5jaar. Vermijd inname en oogcontact. Probeer onze artikelen altijd eerst uit op een oud kleding stuk of ander materiaal soort.
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Glow in the dark marker/ stift


€ 8.95 nu
€ 6.95 Bestellen
Spaak verlichting voor de fiets


€ 5.95 nu
€ 2.95 Bestellen


Schrijf een reactie

Ellen van Koersveld  - Vraag over glow in the dark lijm
25-07-2018 9:45:08
Ik zag dat u glow in the dark lijm verkoopt. Behoudt dit product zijn glow als je het gebruikt in bijvoorbeeld een ander prodcuct? ik zou er eventueel slijm van willen maken met kinderen, dus het mengen met andere producten als scheerschuim en lenzenvloeistof.