Glow in the dark hengelsport artikelen

Hengelsport- Glowsticks

Ben je gek op de hengelsport? Dan weet je hoe lastig het is om met het nachtvissen iets aan de haak te slaan. Een beetje hulp van lichtgevend aas of glowsticks hierbij kan geen kwaad. Zorg voor een beetje licht in de duisternis met glow in the dark! Hulpmiddelen waarmee je zeker succes zult hebben en die tot op grote afstand te zien zijn.
Zo zijn er speciaal voor de hengelsport tijdens de nacht glow sticks te bestellen. Deze worden aan de vislijn bevestigd en geven uren licht. Superhandig als je een beetje licht wilt hebben en de vissen toch niet teveel wilt afschikken. Werkt praktisch en doeltreffend en het ziet er sfeervol uit als je samen met andere hengelsport liefhebbers gaat nachtvissen.

Glow in the dark hengelsport accessoires kopen
Een ander handig accessoire voor de hengelsport is het kunstaas voorzien van glow in the dark. Ook hiermee kun je met het nachtvissen veel succes hebben. De vis lures hebben verschillende afmetingen en zijn verpakt in een handig koffertje dat je eenvoudig meeneemt met de rest van je visspullen. Glow vis lures kopen doe je hier online.

Glow sticks hengelsport kopen
Glow in the dark nachtvissen is een aparte manier van vissen binnen de hengelsport. Het wordt een gezellige happening wanneer iedereen met de glow sticks zijn hengel te water laat. Met de glow in the dark kunstaas, in de vorm van kleine visjes, is nachtvissen helemaal speciaal. Zo’n glow visje is heel erg uitnodigend, voor elke vis! Niet te weerstaan en een goede vangst is zeker.
 
Glowsticks en accessoires hengelsport en nachtvissen koop je bij glow in the dark-winkel.

Sorteer op:
 
Glowsticks voor nachtvissen
Glowsticks voor nachtvissen
InStock
€ 1.99 nu € 0.59
Glow in the dark verf water afstotend
Glow in the dark verf water afstotend
OutOfStock
12.95
Glow in the dark winkel Mysterie Box Small
Glow in the dark winkel Mysterie Box Small
InStock
€ 12.50 nu € 10.00