Sorteer op:
 
Gekleurde beren
Gekleurde beren
InStock
€ 5.95 nu € 4.95
Zonnebloem
Zonnebloem
InStock
4.95
Fall in love
Fall in love
InStock
4.95
 
Glow in the dark Baby | Zoek je baby glow in the dark ?

Een kamertje inrichten voor je baby? Glow in the dark sticker voor baby kopen doe je hier. Je vindt in onze webshop alles waarmee je het babykamertje heel erg leuk kunt decoreren. Glow in the dark figuren baby waarmee je kindje nooit helemaal in het donker hoeft te liggen. Lieve glow figuurtjes die oplichten in het donker.
Je kunt verschillende lichtgevende decoraties bestellen voor het versieren van het kamertje van je baby. Kies je voor een bepaald thema, dan is het leuk om er passende stickerfiguren bij te plakken. Of misschien geven deze glow in the dark stickers baby je juist de inspiratie voor de rest van de inrichting!

Glow in the dark voor je baby kopen
Deze glow in the dark stickers baby zijn leuk voor in de babykamer. Een mooie aanvulling op behang en decoraties waarmee je ook nog eens een lichtgevend accent geeft aan het kamertje. Met glow in the dark baby stickers heb je altijd een verlicht punt om je midden in de nacht te oriënteren. Praktisch als je je baby ’s nachts moet voeden of verschonen. Goed voor mama en baby!