Hartjes
Hartjes glow in the dark | hart – vormen lichtgevend

Liefde is hét thema bij deze hartjes. Prachtige glow in the dark hartjes kopen waar de liefde vanaf spat. Uiteraard zijn deze glow stickers mooi maar ook heel praktisch als blikvanger of nachtlampje in een donkere kamer. Lichtgevende stickers voor kinderen maar ook voor ouderen die moeite hebben om in het donker de weg te vinden.
Je kunt glow in the dark hartjes kopen in verschillende uitvoeringen. Stuk voor stuk romantische stickers waarmee je een slaapkamer, zeker in het donker, gezelliger maakt. Of misschien zijn lichtgevende hartjes een mooie versiering in de kamer van je tiener? In elk geval kun je glow hartjes online kopen zonder dat je er de deur voor  uit hoeft. Heel handig aan te brengen, deze lichtgevende muurstickers, en ze zijn erg praktisch in het donker.

Hartjes met glow in the dark kopen als herkenningspunt
Glow in the dark hartjes zijn heel handig als herkenningspunt in het donker. En als je ’s nachts eens niet kunt slapen, is het fijn om ergens naar te kijken. Zeker voor kinderen, die naar dromen en zich graag veilig voelen in een herkenbare omgeving. Glow hartjes kopen is een goede oplossing voor onrustige nachten. Deze lichtgevende hartjes helpen hierbij. Je kunt de verlichte hartjes op de muur of op een deur plakken. In een bepaald patroon of gewoon hier en daar eentje of een paar bij elkaar.
 

Sorteer op:
 
Glow in the dark hartjes muurstickers
Glow in the dark hartjes muurstickers
InStock
4.95
Glow in the dark hartjes stickers
Glow in the dark hartjes stickers
InStock
4.95
Fall in love glow in the dark
Fall in love glow in the dark
InStock
4.95