Sorteer op:
 
Dieren
Dieren
InStock
4.95
Dolfijnen
Dolfijnen
InStock
4.95
Vlinders
Vlinders
InStock
4.95
Vlinders met rupsen
Vlinders met rupsen
InStock
€ 4.95 nu € 3.95
Eendjes
Eendjes
InStock
4.95
Dinosaurussen glow in the dark
Dinosaurussen glow in the dark
InStock
4.95
 
Glow in the dark dier sticker| dieren stickers glow

Muurstickers met glow in the dark dieren. Je houdt van dieren, of je kind is er gek op, en je zoekt iets om een ruimte mee op te leuken? Hier kun je glow in the dark dieren stickers kopen. Kijk naar de verschillende modellen waarbij er vast ééntje is die past bij de voorkeur van je kind of die van jezelf. Prachtig glow in the dark stickers waarmee je iemand héél blij kunt maken!
De glow in the dark dieren worden standaard geleverd met dubbelzijdig plakband. Heb je de lichtgevende stickers binnen? Kun je meteen aan de slag met het versieren van een kamer. Zorg wel voor een schone, liefst gladde ondergrond en druk de figuren stevig aan. De verlichte dierenstickers vallen in het donker echt heel erg goed op. Fijn als lichtpuntje in een donkere slaapkamer.

Glow stickers dieren online bestellen!
Zijn de stickers glow in the dark dieren eenmaal bevestigd aan de muur, een deur of het plafond, dan kan de pret beginnen. Door zonlicht of kunstlicht laden de dieren –figuren op, en gloeien ze tot wel 8 uur in het donker. Lichtgevende stickers dieren kopen is eenvoudig bij glow in the dark-winkel: via e-mail bestel je de muurstickers van je keuze en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd.

Welke glow in the dark dieren stickers zoek je?
In onze webwinkel kun je verschillende modellen glow in the dark dieren kopen: lichtgevende vlinders, gekleurde dolfijnen, glow dolfijnen en dubbelzijdige glow eendjes. Volop keuze die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe muurstickers.